Generellt

Hur kan jag som byggherre få tillgång till Atea Register i min verksamhet? Måste jag bli inbjuden till Atea Register för att kunna skapa mig en användare? Jag har ingen e-post, hur ska jag kunna skapa ett konto i Atea Register? Jag kan inte logga in! Jag har glömt min lösenkod! Jag har glömt mitt användarnamn! Kakor (cookies) Ska studiebesök registreras i personalliggaren? Ska praktikanter registreras i personalliggaren? Är det i så fall någon skillnad om de kommer ifrån grundskola, gymnasium eller högskola? Hur registreras verksamma personer som hyrs in från till exempel ett bemanningsföretag?

Appanvändare

Jag har fått en e-postinbjudan till Atea Register, vad ska jag göra nu? Hur skapar jag en användare? Jag har tappat bort länken till mobilapplikationen, hur gör jag nu? Kan jag registrera min närvaro på en arbetsplats utan att ha skapat en användare? Kan jag registrera tid på vilken arbetsplats som helst? Jag har loggat in men det finns ingen arbetsplats att välja! Min kollega har glömt sin mobil hemma, kan jag hjälpa till med att registrera närvaro? Jag glömde checka in när jag kom till jobbet, hur gör jag nu? Hur lägger jag till applikationen på min telefon?

Administratörer

Hur ändrar jag status på en arbetsplats? Hur skapar jag en byggarbetsplats? Hur går vi tillväga då en skatteverkskontrollant gör ett kontrollbesök? Hur kopplar jag till personal till en arbetsplats? Hur kontrollerar jag att verksam personal är aktiverad och kan verka i systemet? Som administratör vill jag även kunna registrera min närvaro på arbetsplatser, hur gör jag? Vad innebär de olika behörighetsnivåerna för administratörer? Hur agerar jag som administratör då personal slutar? Vad är en närvaroarbetsplats? Hur skapar jag en närvaroarbetsplats? Hur kopplar jag en Byggarbetsplats till en Närvaroarbetsplats? Vilken behörighetsnivå har Närvaroadministratör?

Entrepenörer

Jag har fått instruktioner från Byggherre om att jag ska ansluta mitt företag till Atea Register, hur gör jag nu? Jag som entreprenör vill engagera en underentreprenör att verka på arbetsplatsen, hur gör jag? Mitt företag är redan registrerat, hur ska jag göra för att kunna lägga till personal?